folköl någon?

hittade just ett par bortglömda folköl undangömda i en låda. börjar man bli så gammal att man t.o.m glömmer att man har alkohol gömt hemma? lite lustigt iallafall.

som jag lovade så tänkte jag komma tillbaka till modet i Polen. Streetmodet alltså. Det såg ut ungefär såhär:+ lite diverse kedjor, latex, t-shirtar med "i love bunnies"-tryck på och lite andra småslampiga kläder. Ledsen om någon polack tar illa upp, men jag är bara ärlig. Men sedan kan jag ju också säga att det givetvis finns undantag.

Annars leker jag lokalvårdare! Dammtrasan i högsta hugg! Livet är nice

nu ska jag fortsätta. kom ihåg!
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

London calling

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men London ringde och ville träffas. Jag och, som mina kära vänner kallar henne, en annan gosig sak tog vårat pickpack och åkte dit. Vi åkte dit för att göra vårat projektarbete, och vi samlade all information, studerade och gick verkligen in för att hitta svar på våra frågor. Men svaret på frågan "finns det några snygga engelsmän?" är fortfarande obesvarad, vi såg ingen under våran vistelse där.
Men jag ska återvända dit, för en engelsman ringde mig igår. Han kallade sig själv för Ljud Låå. Så här lät vårat samtal:

sL: -Hallå?
Ljud Låå: - 'Ello gorgeous. I sååw you in Landan last wiik. Fancy coming here this chrissmass?
sL: - But of course my horse!
Ljud Låå: - Lovely! I hope we'll have a jolly good time!
sL: - Indeed, my dear friend. Indeed.

Så nu vet ni vart jag spenderar den här julen. Btw, jag hittade en bild på oss sedan förra julen:For the love of God, don't forget,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL

Förtydligande

kära läsare,

efter att ha besökt Polen och Auschwitz, så kan jag med all säkerhet säga att varken jag eller TJL är rasister. Vi var det inte innan, vi var det inte efter, kommer aldrig vara, kommer aldrig bli. Så Silly Hilton, nu kanske du fick svar på din fråga? :) Jag tycker att vi genast besöker hans/hennes blogg. Ett gott skratt förlänger livet! http://sillyhilton.blogg.se

Uppdaterar mer om Krakow senare. Nu ska jag köra bil! VRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

Men glöm inte,
Livet ÄR underbart när underlivet är bart!
/s

Svenskar

   Tjäna! Nu är s & TJL svenskar igen, efter en väldigt fin vecka i Polen. Polen är inte lika fult som det låter, ack ack det är så vackert! jAG TRIVDES VERKLIGEN. oJ, caps <3 Vi har spenderat dagarna med att strosa runt på gatorna i den snygga staden Krakow, vädret har varit snyggare än Arne. Det fanns ingen snus i Polen. Brudar i Polen har ingen vacker klädstil, det är håriga västar i skrikiga färger som gäller, och man hade gärna en korsett i spets till det. Inte okej. Men i övrigt var landet underbart, fina hus överallt, mysiga barer och caféer och trevliga människor. Nu befinner vi oss i Sveriges hufvudstad, jag har varit på Gärdet och kollat på repetför Parlamentet. Sjukt trevligt. De andra brudarna är på stan och shoppar. Snart ska jag pallra mig iväg till centralen och träffa sL och en annan gosig sak. Dom har varit i London minsann. Det är resetider, och det känns bra. VAD HÄNDER I HELGEN UNGDOMAR?

May the force be with you,

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL


En spänn över?

Då kanske du ska göra som SW och gå på Poppel och byta din kosing mot några nya paltor? Där finns en hel massa ekologiskt och fairtradeat och omsytt och hemgjort. Plus jättesnäll personal. YEAH.
Och glöm för bövelen inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m


kollektivet sprider glädje!

Nyss hade jag inget vettigare för mig än att sitta ensam i min lägenhet, kolla på television och tänka tankar i stil med  "månkristallkraft, FÖRVANDLA MIG!"Men eftersom jag varken är sailoor moon herself eller besitter hennes krafter (jag vet att man lätt kan tro att det är så men nej, där avslöjade jag min hemlighet) loggade jag in på kollektivet istället.

Detta fick mig osökt att tänka på fredagen. Platsen vi  befinner oss på är ösd-centrum och klockan börjar närma sig midnatt.
Heltplötsligt störtar en av de gladaste människorna jag mött fram mot mig och jublar att hon knäckt lösenordet!
Kollektivet är inte bara en vanlig blogg, det är en andra familj. Kollektivet sprider glädje!
Allt jag försöker säga med detta överambitiösa och nästan religiösa inlägg är;
Grattis sL, välkommen in i gemenskapen!

...och glöm för gudsskull inte att:
Livet är underbart när underlivet är bart!

/SW

VÄLKOMMEN!

    Kära kollektivare! Vi har ännu en ny bloggare! sL har lyckats knäcka lösenordet och är härmed en medlem. s vet om detta så vi tar oss friheten att blogga lite nu. Ikväll bjuds det på stenade bävrar och annat smått och gott. Och imorn spenderar jag en natt på Arlanda tillsammans med min kära kumpan s och vår vän Cec. Men alltsååååååååå, stänger dom ute alla knarkare på Arlanda? Eller måste man sova ovanpå dom? Eller måste man sova under dom? Ähhh, vi kan ju alltid gå över dom! Nu kommer sL!
/TJL


Hej kära vänner! Jag knäckte ju då lösenordet på en gång, smart som jag är. Bered er på trubbel, DUBBEL trubbel när jag kommer skriva mina inlägg. Ni kommer bli så pepp, livliga och glada, för här ska man inte skriva nedlåtande inlägg! Om jag ska beskriva mig själv med 3 ord så blir det "livlig, pajas och verbal". Man kan alltså inte undgå mig.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL

Morgondagens tips!

   Här kommer morgondagens tips; stäng av Snoozen bara för att jävlas.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Dagens tips!

Om du ska plugga inför ett viktigt prov, gå för all del inte till biblioteket med två av dina konstigaste kompisar, och sitt för tusan inte vid sexböcker-hyllan. Det funkar inte.

DAGENS TIPS

DAGENS TIPS

LALALALALA

DAGENS TIPS!

Blev iallafall påmind om att,
Livet är underbart när underlivet är bart!

/s


14 oktober

Polen-temat fortsätter! Idag är det ju som bekant den 14 oktober, vilket också betyder att det är den Nationella utbildningsdagen/Teacher's Day i Polen. Vajert!

Dessutom har Stellan namnsdag. Grattis Stellan!Stellan glömmer nog inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m


Lugn som en lugn person..

Ja folks, ni läste rubriken! Som ni alla vet har våran nya kollektivist börjat blogga, och inte lite heller! Gick runt på skolan och hade ångest över att jag har varit dålig på att skriva här, så om ni såg någon med mascaratårar och räkor i mungipan så var det jag. va? räkor? okej då.

Iallafall, som TJL redan avslöjat så är vi påväg mot det hittills för mig okända landet Polen. Ack ack en polack... nej det jag tror bestämt att det bor mer än en polack i Polen. ack ack vad många polacker..... hehehe räka i mungipan.

Fraser att inte använda i Polen:

1. Ack ack en polack
2. Hellre en rövare i Polen än en polare i röven (man vet aldrig, dom kan ta illa upp)
3. JAG HATAR POLEN
4. POLEN KAN ÄTA BAJS
osv
osv
Jag hoppas att ni antecknar.
Vill ni veta mer om våran resa till Polen kan ni kommentera detta inlägg, annars kan jag avslöja redan nu att YES jag tänker köpa massa polsk ful-sprit.

Nu känner jag mig lite lagomt tråkig, jag tror jag ska gå och fila på några sketcher. Funderar på att skriva en sån här... ve hetterreee..... revy typ! som alltid går på tv4 ni vet.. typ "Gubbsnubbar och löständer" ungefär. eller va fan. jag lägger upp en bild så förstår ni.

ssss


Nu förstår ni va!? Vipkollektivet kanske skulle kunna göra en helt egen buskis? Vad tror ni fans?
På bilden kan man ju se lite hur det skulle se ut om jag och TJL skulle vara med..

Men nu får det räcka för idag. Råkade publicera ett halvt inlägg förut, men som ni nu ser så är felet åtgärdat.

Kom ihåg,
Livet ÄR underbart när underlivet är bart!

/s


Får jag?

   Får jag bada i ditt anletes svett? Får jag mata räven bakom ditt öra? Får jag famla i ditt mörker? Får jag trassla in mig i dina blodsband? Får jag ruva i ditt dödsbo? Får jag bläddra i sin pannas djupa veck?


Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Börje Börjsson

Min pappa har just investerat i ett par snygga, svarta Harry Potter-brillor, så nu ser han ut ungefär såhär:Fin va? Tänk bort ärret och håret bara!

Och kom ihåg,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Polen

   Tjena!
Jag sitter här och skriver en packlista, för jag och s åker nämligen till Polen om mindre än en vecka. Hittills har jag skrivit omogna avokadosar (avokados? avokadoer? avokadisar?), bibeln på polska, byxor och en mindre uppsättning matchande strumpor (strumpisar? sprumpoer? strumpos?). Nu bedjar jag om Er hjälp, my fellow kollektivisar samt alla fans därute. Vad behöver man ha med sig till ett land som Polen? Kanske något mysigt att knapra på? Kanske en extra snygg Wunderbaum om vi eventuellt köper oss en bil? Kanske en guidebok för singelpappor? Eller en massa snus som man kan sälja på den polska svarta marknaden? Eller har dom redan snus i Polen? Hjälp mä, ungdomar!


Såhär såg Polens bidrag ut i Eurovision Song Contest 2007. Riktigt snygga.

Tack på förhand, gör nu som SW, ta av er byxorna
för, Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Jag är med i leken!

En hel vecka har gått sedan jag lyckades knäcka koden till denna underbara blogg och i en hel vecka har lyckats undvika att skriva något.
Men nu är det slut på lugnet, som man brukar säga när två vildvuxna mutanthundar rusar in på en spaklinik!
Det är med stor ära jag träder in!

Lite om mig för dem som är intresserade:
Kön: brud
Civilstånd: singel
Intressen: musik i alla dess former, mat, godis, kakor, smörgåsar och övrigt ätbart.
Senast inköpta ägodel: en omogen avokado (varför är dom alltid omogna?)

Förövrigt kan jag meddela att i testet "hur chicken är du?" på svt´s hemsida är jag "halv-chicken" och att jag i ett annat mycket intressant test kallat "hur emo är du?" är lite lagom "svensson-emo".

Om du tycker att jag låter som din perfectmatch, ring mig!
Jag garanterar ett strikt glutenfritt möte.

Nej hörrni,
det är lördag, klockan är bara barnet och här sitter jag och väntar på julen.
Jag tror bestämt att jag borde ta av mig byxorna,
för somsagt;

Livet är underbart när underlivet är bart!

/SW

Thänks!

   Hej kollektivet, här kommer min debutblogg!
Jag kan inte tillräckligt många ord för att förklara hur glad jag är över att få vara en del av denna utomordentliga genemskap. Jag tycker att s & m gjorde oss alla en tjänst när de tog detta initiativ. Jag vill tacka Er för Ert förtroende.
   Jag kanske borde presentera mig lite.. Jag är en pajas på 18 bast som bor i ett av Östersunds snyggaste hood, jag gillar att äta, bli skjutsad på m's pakethållare samt dricka syndafloder med te. Jag gillar inte särskrivningar, opeppande meningar såsom "min hund sket" och jag äger ingen brandbil.

   Det var allt tills vidare. Bis später, som en snygg tysk hade sagt. Alla är välkomna hem till mig när de vill se på vhs. Och kom ihåg!
Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Mer blod!

Nu har vi ännu en stark kvinna som lyckades knäcka det svårknäckta lösenordet! Hur många ledtrådar hon fick hör inte hit. Hon är grym. Välkommen, TJL, du har så många smeknamn så du får tre bokstäver.


chris
Jag är sämst på paint. Men iallafall, det känns så bra att vi äntligen utvidgar vårat kollektiv.


Kom ihåg,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s
Nytt blod till kollektivet!

Jag kan nu med en sjuhelsikes glädje meddela att vi har fått tillökning i kollektivet. Bruden med stort B, aka SW, knäckte lösenordet på ett litet kick! Varmt välkommen!


I övrigt tänkte jag väl mest lägga upp en bild på mor och fars hur, som jag äntligen kommit fram till efter en bilfärd runt halva grannskapet. Min pappa är kung och heter Chulalongkorn i efternamn, och det här är vårt hus:
Och glöm nu inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m


Dagens tips!

Försök aldrig gå in på krogen med din tre år yngre tvillingbrorsas leg. kan bli pinsamt.

Utanför nattklubben Ice, Stockholm

En kille lämnar fram sitt leg till dörrvakten.
Dörrvakten: Nej, det här går inte du är ju bara 17.
Killen: Va? Få se! Men åh, jag har visst tagit min tvillings leg. Han är tre år yngre än mig men vi ser likadana ut. Kan det inte gå ändå?

(www.tjuvlyssnat.se)

Var bara tvungen att påminna.

Kom ihåg,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s


In i mörkret..

Är det någon som har noterat att klockan är sju och det är kolsvart ute? hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avo


på bilden kan man se mig som är ute och går. avocadon är mitt huvud.

appropå inval, jag och m kom på en ny idé! den som gissar lösenordet till bloggen får vara med. fast en viss fröken F ska få göra ett eget inval bara för att det är så kul att se henne plågas. men se så gott folk, börja gissa!

Kom ihåg att,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

RSS 2.0