Nästa kronprins/kronprinsessa?

Sedan kronprinsessan Victoria och Daniel gick ut offentligt med sin förlovning så har alla sett fram emot deras bröllop den 19 juni 2009. Men låt oss tänka steget längre. För jag har beskådat både herr prins och fru blivande drottning av Sverige och märkt att de är rätt lika varandra.
Victoria har alltid haft en låt oss säga manlig haka. Den liknar kungens haka litegrann, det är alltså en makthaka. Men nu har jag även lagt märke till att Daniel har en väl utformad haka. Då slog det mig plötsligt - hur i håvete kommer deras barn se ut?

Med den nyaste teknologin har jag lyckats framställa detta:Jag hejar på Victorias haka, den ser ut att passa bättre färgmässigt.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL

Svenska Akademien behöver din hjälp!

För någon vecka sedan ställde jag och min kompis oss frågan varför inte ordet gammnucka finns med i svenska akademiens ordlista? Jag menar, det används ju relativt ofta. Så jag tänkte, nej nu ringer jag min gamle vän Horace så att vi kan ordna upp det här på ett snyggt och städat sätt.
Horace var trevlig som vanligt, förstås, och tipsade om deras hemsida där man kunde skicka in ord som man tycker passar i ordlistan. Sagt och gjort!Sådärja.

Annars får jag väl ursäkta för den dåliga uppdateringen, men det är ju sommar. Med spöregn, så egentligen borde vi ju sitta vid datorn alltför jämnan. Eller just det, det är bara jag i kollektivet som är arbetslös. Så jag tar på mig skulden.
10 PISKRAPP!

Men livet är ju iallafall fortfarande underbart när underlivet är bart!
/s

Käraste kollektivister

Vi verkar ju ha tagit sommarlov, men misströsta för all del inte! Vi kommer tillbaka med nya krafter inom kort, var så säkra. Men just för tillfället är vi upptagna med att byta om till mörkare hudfärger, festivala och njuta av vår nyvunna frihet.Men glöm för böveln inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

RSS 2.0