Det är ingen vanlig dag..

..för det är Calle-Philles födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Inbjudan till festligheterna måste ha kommit bort i posten. Eller så glömde Phillen kanske bort att sätta på frimärke.. Och inviten på facebook måste ha raderats på något vis. Den här tekniken alltså. Ställer till så mycket problem!
Men Vipkollektivet är redo på sånna här oväntade tråkigheter, så vi campar utanför Drottningholm ikväll! VÅLDGÄSTNING!!
Eftersom våran käre Calle-Phille förmodligen sitter och äter gräddtårta och ballerinakex med Prinsessan Lillian och drottning Sillan just nu, så kan vi i Vipkollektivet, faktiskt, avslöja vad vi har köpt i present till våran lilla älskling. SE HÄR!Jäkla bra film alltså. Vi var allt lite oroliga att man skulle ha behövt se vol. 1, 2 och 3 innan, men inga problem!
Alla filmerna är fulla av intriger, t.ex två öringar som hade ihop det samtidigt som dom var otrogna mot sina respektive, som senare visade sig vara deras kusiner.
Efter en blöt kväll blev Öring2 aspackad, flöt med strömmen hem till kusin1 (kusin till Öring1) och skulle "sova". Say no more. Öring2 är nu gravid, Öring1 blev skitförbannad (who can blame him?) men inte pga den lilla otrohetsaffären mellan Öring2 och kusin1, utan Öring2 har nämligen varit runt och vänstrat med diverse läskiga laxar, vilket har gjort att hon kommit in på en hel del dåliga banor och börjat missbruka en hel del gravad maggot. I och med allting blir Öring1 självmordsbenägen och kastar sig upp på torra land.
Senare visar det sig att Öring1 har en tvillingbror, Öring3, som Öring2 träffar på en blind-date i vassen. Tydligen simmar Öring3 mot strömmen och är inte så jävla mainstreem som alla andra jävla öringar i den där jävla pölen. Bullshit. Öring3 lovar Öring2 att han ska finnas där för dom 10.000 ungarna som beräknas komma. Men nej, han sticker med kusin2 (kusin till Öring2) och Öring2 blir ensamstående 10.000-barnsmorsa som tvingas leva på bidrag.

Jag själv har sett den här, tänkte i början att "amen näe, inte ännu en film om en ensamstående Öring som står ensam med 10.000 ungar på halsen." men sen gav jag ändå filmen en chans och slutet är allt annat än förutsägbart.

Men åter till ämnet, firandet av våran favorits födelsedag! Vipkollektivet drar ner nu och firar med pompa och ståt!

Hoppas vi får springa nakna i vattenspridarna på Drottningholms gräsmattor för,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Kommentarer
Postat av: erik

hahahahahahah

2009-05-13 @ 22:09:57
URL: http://egocentrico.blogg.se/
Postat av: SW

Haha! Jag har inte sett filmen än, men nu känner jag ett behov av att göra det, och det växer sig bara starkare!

2009-05-14 @ 09:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0