Kollektivist-sms mottaget

F skriver:
"i mitt horoskop för morgondagen står det att marken börjar gunga under fötterna. lol. vet dom att det är hundradagars imorgon eller?"

Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Dagens tips!

DAGENS TIPS TJALALALALA DAGENS TIPS!!!!!!!

Ragga är kul! Här kommer våra bästa och sämsta raggninsrepliker (OBS!!!!! Självklart har vi testat ALLA själva)
+ Vlad gör du? (lite ryskinspirerat, blanda gärna med en vodka!)
+ När ska vi strula nästa gång då? (rakt på pucken!)
+ Men tror du jag är lite sugen på dig eller?! 
+ Du ska dansa! (och självklart är det bugg som gäller! Shake it like a polaroid picture!)

+ Du vet jag är het som en kakelugn! (Cred Lorentz & M. Sakarias)

- Men har jag sagt att vi ska ligga eller!? (lite FÖR rakt på pucken!)
- Hej! Hoppas att du är sugen på en date imorgon. (klockan 03.30)

HAPPY HUNTING!!
Om ni använder dessa kanske 
Livet blir underbart om underlivet blir bart!
/m und F


Svar till "Kapten" (Haddock?)

Vi receivade (ja, receivade, m har tillbringat ett år i staterna) en kommentar från "Kapten" om Hellre en avokado i trosan än en trosa i avokadon:
"Det här med kollektivister, hur har Vipkollektivet egentligen resonerat bakom namnet? 

'Vip' syftar ju till något stekigt, att man drar in en massa stålar och är den som folk ser upp till (åtminstone önskar dra in stålar och önskar vara någon att se upp till, medan man egentligen beter sig som ett jävla stänke), medan 'kollektiv' syftar till något mer socialistiskt, att hänga-utanför-tingshuset-och-gnälla-på-de-världsomspännande-företagens-inflytande-och-röka-holk, att gå med palestinasjal på stan och krama varje kebabrullare man möter samt försöka starta en lokal AFA-gren. 

Eller ska detta vara en politisk smältdegel där alla, oavsett man heter Swedenmark eller af Bysell, ska kunna trivas? Kan någon förklara?"

Vipkollektivet genom m och F svarar:
När kollektivet grundades, var tanken att samla några utvalda personer, d v s VIP (Very Important Persons), några av de lite vassare knivarna i lådan, för att tala i bildspråk. (OBS! Se tidigare inlägg för att se vilka kriterier som ska uppfyllas av kollektivister, t ex egen brandbil)
Med kollektiv syftas på en samling personer, som gör något tillsammans. Och där har vi ett Vipkollektiv! 

Brandbil

Kapten Haddock
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m und F

Hot på norrländska 1,0

JAG VET VARS DU BOR

En av våra kollektivister blev nyligen hotad med detta uttryck. Det är vad vi kallar "hot på norrländska" det! Spännande.

Glöm nu inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m und F

Dagens man

Vi här på vipkollektivet har hyllat många män - Ljud Låå, Tony Irving, Prins Calle-Phille och så vidare. Därför kastar jag in en video på hyllningen till dagens man, nämligen den norske sångaren i Ole Ivars. Titta bara på honom i videon - vilket hår, vilken inlevelse, vilka brillor, vilken blick! Sen att han åtstadkommit denna genialiska dansbandslåt tillsammans med resten av Ole Ivars är bara ett plus i kanten."Også du som var tynn som ei høvelflis
Nå har du blitt feit som en julegris"

Livet er vidunderlig når underlivet er bar!
/sL

Veckans photosession!

Kära fans!

Jag skulle, å kollektivets vägnar, vilja tacka för all uppskattning vi får!
Efter mycket tjat från amerikanska vogue's redaktion ställde vi äntligen upp på en plåtninig, och här är resultatet!
(Tror ej jag behöver nämna vem som är vem på fotot, det känns ganska uppenbart, eller hur?)


Foto: Voguemagazine

Livet är underbart när underlivet är bart!

XOXO
SW

Hellre en avokado i trosan än en trosa i avokadon

Det har ju varit mycket snack om både avokados (känns så skönt att kunna använda detta ord i plural) och underliv bland oss kollektivister, så jag kände mig helt enkelt tvungen att visa vad jag hittat:

bindor med avokadosmak?


Livet är underbart när underlivet är bart!
/
m

Uppföljning på föregående inlägg

det pirrar lite i mitt vipkollektivshjärta när jag får höra om människor där ute i vida världen som tycker om oss.

Så därför tänkte jag, vad kan vi i vipkollektivet göra för våra fans? Utan er skulle vi aldrig orka kliva upp på morgonen. Än mindre blogga. (vilket vi btw har blivit lite dåliga på, det är för att ni fans inte visar er tillräckligt) MEN! Som Tony Irving hade sagt, vi vill göra någonting för er. Det skulle kunna likna en så kallad Glad Måltid som världens största hamburgerkedja har.

en Glad Måltid skulle kunna innehålla en avokado (givetsvis) och chips, för måltiden. men sen kommer det glada in!
Glada saker skulle kunna vara:

• Ett broderat underliv
• En guide för hur du själv kan skapa ett Prins Carl-Philip-altare
• Tony Irving
• En buss med afrikaner
• Och Tony Irving. En gång till. Känner för honom idag

Kan ni komma på något annat? Inte jag.ÄNTLIGEN! Alltså kan ni tänka er hur hans uttalande låter? "At vise min snåp litte grannn foer verlden aer vael intäe so faalit"
Alltså man bara måste älska mannen.

Men åter till ämnet, skriv i kommentarsfältet om ni, kära kära fans, kan komma på något annat som ni vill ha i eran Glada Måltid.

Livät aer underbaart naer undärlivät aer baaat - som Tony Irving hade sagt
/s

Wohoo!

Kära vipkollektivister och läsare!

För över en månad sedan lade jag märke till en underbar sak, men på grund av min bloggtorka har jag inte uppmärksammat detta i bloggen. Det är nämligen så att vi har ett FAN! Okej, vi har fler fans, men denna person 1. vet inte våra egentliga identiteter och 2. har skrivit ett hyllningsinlägg till oss i sin blogg! Titta bara:Det värmer i alla våra bara vipkollektivhjärtan att läsa detta. Därför vill vi tacka så mycket för denna hyllning, och för er som vill läsa lite om denna trevliga tjej, gå in på hennes blogg BERITGOESBIKE! Hon har ju uppenbart bra humor :)

Livet är verkligen underbart när underlivet är bart!
/ sL

Jaha, nu då?

    Jag vill å kollektivets vägnar tacka för allt stöd vi hade inför Ö-rådet om avokado i plural. Grattis till vinnaren avokados! Äntligen! Men nu när vipkollektivets största frågetecken har rätats ut, så är det dags att blicka framåt. Jag tycker att vi ska fråga oss vad nästa Ö-råd ska handla om? Jag tycker också att Ni, alla våra hängivna fans därute, ska tycka till om vilken fråga vipkollektivet ska ta ställning till i nästkommande Ö-råd. Var inte rädda för att bjuda på en nakenchock,
eftersom livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Ö-råd

Nu är nästan hela vipkollektivet samlat, och vi tänkte att det är dags för det omtalade ö-rådet om avokado i plural.

På den första lappen läser vi... AVOKADOS!
På den andra lappen läser vi... AVOKADOS!
På den tredje lappen läser vi... AVOKADOSCHER!
På den fjärde lappen läser vi... AVOKADOSCHER!

Som synes - it's a tie! Så SW och F måste avgöra saken.

I övrigt var det ju tider när honungen flöt....

Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL, m, s, TJL

sL gillar inte karuseller

   Som en uppföljare på föregående inlägg av sL, så tänker jag fylla i, kanske lite för utförligt, vad som egentligen hände under hennes förstnämnda black out. Det hela utspelade sig på Tivoli i Köpenhamn, augusti 2008. Jag, s, sL och en fjädre snygg sak var på en trevlig resa i Danmark. Vi spenderade vår sista dag på Tivoli. sL är inget stort fan av karuseller, men efter många om och men så fick vi till slut med henne upp i Världens Högsta Slänggunga, den är hela 80 m hög, och man sitter i något som kan liknas vid dubbla pinn-stolar. Jag fick äran att åka med sL. Vi satte oss i de små stolarna. Jag, som var förväntasfull och pirrig, försökte peppa den vettskrämda sL som knappt kunde prata. Sakta men säkert började vi lyfta från marken samtidigt som hela karusellen börjar snurra. Det var en härlig känsla! Vi kunde verkligen se hela Köpenhamn under våra dinglande fötter. Jag sneglade skrattande på sL som till min förvåning storgrät. Tårarna sprutade verkligen på det stackars chipshufvudet! Jag tyckte synd om henne, men kunde ändå inte låta bli att njuta av den fantastiska känslan. Efteråt, väl nere på säker mark så försäkrade sL oss om att det var sista gången hon åkte en karusell. Synd. The End.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

T.J in my <3

Hej och förlåt för dålig uppdatering. Jag ska inte ursäkta mig, men som en bra "apropå-grej" så säger jag att mycket plugg, jobb och kärlek har orsakat denna bloggtorka.

Apropå kärlek! Idag blev jag kär. Nej, inte i den jag faktiskt har ett förhållande med (hehe, sorry Mr G...) utan en kändis. När man jobbar som telefonsäljare så kan man faktiskt stöta på sådana då och då. Och idag var det min tur.

Jag satt där som vanligt, såg hur jag fick ett samtal. Jag hann dra min "Hej mitt namn är sL och jag ringer från SvD" innan namnet på personen kom upp. Efter det fick jag en minor black out. Jag har haft en black out i hela mitt liv, och det avr när jag åkte världens högsta slänggunga den här sommaren. (Jag kommer ihåg tårar och att jag kunde se hela Köpenhamn. Sedan är det mesta som bortfluget).
Anyway back to the story: Jag kommer ihåg hur mina kinder blev otroligt röda. Jag kommer ihåg att jag stammade och tappade bort mig totalt. Jag kommer ihåg att personen i fråga var trevligt trots att han inte ville ha någon prenumeration av SvD.

Samtalet kanske tog 30 sekunder. Max. Det kändes som en evighet. När han lagt på var jag tvungen att sansa mig. Denna kändis, denna otroligt snälla underbara man, fick jag chansen att prata med idag. Och vem var det då jag pratade med?

T H O M A S      J Ä R V H E D E N

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 *fJoRtIzZ*

Helt seriöst,  vi är så lika varandra! Hur många bilder finns det inte på mig när jag grimaserar och är otroligt jävla ful?(Det finns faktiskt en anledning till varför jag kallas för Uglyface). Den andra bilden är där för att göra honom rättvisa.

Thomas och jag, I can really see it happening! Och ni som tror att detta är påhitt, ni kan försöka kyssa er i baken och se om det går!
Men om jag ska vara helt realistisk så tror jag inte att han vill ha mig. Det var något i tonen på hans röst som sa "Nja, trevlig tjej, men inte riktigt det där lilla extra". Men jag skrev ner hans telefonnummer och adress ifall att....

Livet är underbart en dag som denna!
Livet är underbart när underlivet är bart!
/ sL

en liten fundering..

alla säger jämt "ta en öl" och jag förstår inte riktigt innebörden av det. alltså för mig finns det inget som heter "ta en öl" för jag tar aldrig bara en. när folk säger så, betyder det att dom bara tänker ta en öl eller är det slang för gammalt hederligt supa? sånt som jag också ägnar mig åt ibland?

livet är ändå, underbart när underlivet är bart!
/F

Fruktsoppa

Igår dissade jag biografens mysiga fåtöljer för en hot date med TJL. Hon tipsade om den här, och jag tänkte att vi måste ju bara dela med oss..............Kort men hot kan man väl sammanfatta den (och det passar ju in på TJL också...).

Glöm inte att,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Hemma på vår gata i stan..

I den lilla staden där vi i Vipkollektivet bor händer det ganska roliga saker ibland. Runt halloween placerades "bomber" lite varstans i våran fridfulla stad. Fullt pådrag med bombteam osv. Spännande!
Och nu har det hänt igen! Vi har ännu en gång fått sett en serie brott. Samma mönster.

En polispatrull på Rådhusgatan räddade i natt troligen livet på en berusad man. Var det månne samma kalsongman som i förra veckan väckte debatt på op.se?

Förra veckan debatterades en händelse från en natt då en man i bara kalsongerna hade rusat runt och hojtat i centrala Östersund. Frågan var om det alls var värt att berätta om och i så fall om man skulle kalla det nakenchock eller ej. Karln hade ju dessutom kalsonger på sig.
Var det månne samme kalsongman som i natt kom springande Rådhusgatan fram? Också nu endast iklädd kalsonger.
- Vi hade en patrull ute som hade stoppat en bil på Rådhusgatan. Då kom plötsligt en gök springande och klappade en av poliserna i rumpan, berättar vakthavande polis på söndag förmiddag.
Det var 20 grader kallt natten till söndagen och mannen togs med hem till polisstationen. Det kan ha räddat hans liv.

Låt mig plocka ut några nyckelord ur den här texten: nakenchock, Karln, kalsongman, gök, rumpan
Men är ändå inte sista meningen som strösockret på bullen? Det kan ha räddat hans liv. The End. Hallelujah.

Nu ni, kära läsare. Om ni lyckas ragga 100 läsare till Vipkollektivet, kommer vi själva göra en uppföljare på dessa brott nästa helg. Då ska ni få se på bomber.

För livet är ju ändå UNDERBART NÄR UNDERLIVET ÄR BART!
/s

RSS 2.0