Fiffilicious

Kära läsare!

Jag stötte på något alldeles underbart när jag surfade runt på internet efter nya äventyr. I mitt lönlösa försök att hitta konkurrenter till våran fenomenala blogg så hittade jag en reklam för RFSU, den bästa reklamen jag sett på länge.

De annonserade om en tävling där man kan vinna intimvårdsprodukter, och tävlingen är simpel - raka din egen fiffi!
Jag greppade tag i musen, precis som de uppmanar en, och skapade dessa fina murvor:Tyvärr får man endast tävla med en fiffi och då förstörs hela mitt konstverk.
Men visst är det fint? I vårat konservativa Sverige vågar RFSU ta steget och lära tjejer om intimhygien och mode/stil. Lovely!

http://fiffi.rfsu.com/  - Yes you can!

På RFSU lär de människor att
livet är underbart när underlivet är bart (eller åtminstone trimmat)!
/sL

Nedräkningen börjar!Ni vet väl vad Vipkollektivet gör på midsommar?

Just det.

LIVET ÄR UNDERBART NÄR UNDERLIVET ÄR BART!
/s

What to do

Hej kollektivet!
   Jag måste be om ursäkt för min skrivtorka, men när man vaknar av att man hostar kl 16.30 på en lördag efter tre veckors studentfestande och förkylning så är inte inspirationen på topp. Det är ingen ursäkt, men någon slags förklaring i alla fall.
   Livet efter studenten har varit väldigt händelserikt so far! Jag har sovit mest hela dagarna, glömt bort att äta på grund av lathet, kollat på dåliga TV-serier på datorn, gått på någon enstaka promenad med hunden och funderat över livet. För vad händer nu egentligen? Jag har ett deltidsjobb som jag tycker mycket om, men det räcker inte att bara jobba 10 timmar i veckan.. Jag har tänkt att jag ska köa med alla andra studenter på arbetsförmedlingen, eller arbetsförnedringen som många kallar det. Jag har inte särskilt höga förväntningar där. Borde man starta eget? Eller kanske försöka tjäna pengar på den här bloggen? (men då delar vi såklart lika mellan kollektivets medlemmar, vi är som en familj) Eller ska man söka lyckan på annan ort? Jag har inga planer fram till november, och november känns sjukt avlägset just nu. Man borde åka utomland och fixa jobb. Sälja Bratwurst i Berlin, eller baguetter i Paris, eller varför inte kebab i Turkiet? "ungdomarna idag har fler möjligheter än någonsin tidigare", säger alla kloka politiker och vuxna. Men det är just det som är problemet - vad ska man välja att göra? Utbildning finns inte på tavlan för mig just nu, om nått år ska jag fundera på det. WHAT TO DO?
   Medan jag funderar på det kan ni, älskade fans, komma och hälsa på här i vår fina stad! Solen skiner alltid över Östersund!

May the force be with you.
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Dagens man

Jag tänkte lite på det här med gamla cheesy tv-serier. Jag tittade aldrig på de svenska versionerna - vita lögner, rederiet osv. Jag tittade aldrig på de amerikanska heller, det var helt enkelt inte min grej. Tills den dagen Sunset Beach började sändas efter Sommarlovsmorgon.

På wikipedia beskrivs serien såhär: "Sunset Beach är en amerikansk TV-serie som handlar om kärlek, vänskap och intriger. Serien gjorde stor succé runt om i världen, men inte i USA - därför lades den ner år 1999. I Sverige gick serien på TV4. Serien är skapad av Aaron Spelling."

Ben och Meg

Serien gick ut på att Ben drömde hemska drömmar om sin döda fru Maria. Och sedan blev han kär i tjej som hette Meg. Och helt plötsligt kom Maria tillbaka - hon var inte död! Ja, och utöver deras historia fanns det massa tragedier om drunkningsolyckor, folk som kastar syra i andras ansikten - ja, allt som behövs för att göra en bra tv-serie. Ben hade även en ond tvillingbror, Derek.Och jag, som alla andra som tittade på Sunset Beach över hela världen, föll för Ben och hans hunkiga utseende. Därför förtjänar han en hyllning som Dagens man!

Ben Evans, han vet att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL

ps. Vem var din celebrityhunk-tvseriekändis? *TiHiii* ds.

Vipkollektivet påminner!Kom ihåg det nästa gång ni ska tungrullas med Fabio!

Fabio tycker nog att..
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Trognaste fans!

Det var väl ingen av er som missade TJL på framsidan av tidningen härom helgen?Även om hennes klänning är väldigt fin så är jag säker på att hon tycker att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

RSS 2.0