Där slog du spiken på huvudet!

Hej alla fans!

Här sitter och i godan ro, har just plockat fram lite mat och tänkte avnjuta en stund av min lediga tid vid datorn. Precis när jag ska sätta mig ner i soffan hör jag att mina grannar ovanför just håller på och spikar i en fyr-tum i väggen (Ja, jag kommer från landet och vet vad olika spikstorlekar heter och nej, antagligen är det inte en just sådan spik mina kära grannar använder eftersom de inte lämpar sig väl för majoriteten av människors spikbehov innomhus.)

Iallafall! Saken är inte att de spikar, det stör mig inte. Saken är den att jag bott i denna lägenhet i över två år och att spikandet pågått i prinsip lika länge. Jag undrar verkligen vad de ska bygga...

Kanske...

... är detta en hämd för att jag spelar divese instrument och skivor under min vakna tid, sannorlikheten är ganska stor att grannarna inte tycker om musik över huvud taget och därför spelar in allt jag gör på ett band som de sedan slår i bitar med hårda metallföremål.

... möblerar de om en gång i veckan och måste flytta alla väggfasta föremål, och när de väl bilvit flyttade till ett nytt ställe börjar de om.

... håller de på att bygga en robot som ska ta över världen. Om detta är fallet är det bäst att jag håller mig på god fot med grannarna!

 Funderingarna är många! Det enda jag vet säkert för tillfället är att:

Livet är underbart när underlivet är bart!

/SW
Jag lägger in en bild på en riktig byggmästare!

Slöjdpresenter

Hej! OCH GRATTIS CARL-PHILIP! VILKEN MAN!
   Jag ringde min kära vän Carl XVI Gustav för några dagar sedan för att få lite tips om presenter till min blivande man Calle-Phille. Han tycker att hemmagjorda grejer är jättebra, det blir mer personligt då. Och han berättade om en present som han gjorde till Kajsa Bergqvist när hon vann VM-guld. Presenten var en hemmasydd svensk flagga! Vilken fin present, va! Och på flaggan hade han broderat in ett litet rimm:


Kungen vet att Kajsa vet att,
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Det är ingen vanlig dag..

..för det är Calle-Philles födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Inbjudan till festligheterna måste ha kommit bort i posten. Eller så glömde Phillen kanske bort att sätta på frimärke.. Och inviten på facebook måste ha raderats på något vis. Den här tekniken alltså. Ställer till så mycket problem!
Men Vipkollektivet är redo på sånna här oväntade tråkigheter, så vi campar utanför Drottningholm ikväll! VÅLDGÄSTNING!!
Eftersom våran käre Calle-Phille förmodligen sitter och äter gräddtårta och ballerinakex med Prinsessan Lillian och drottning Sillan just nu, så kan vi i Vipkollektivet, faktiskt, avslöja vad vi har köpt i present till våran lilla älskling. SE HÄR!Jäkla bra film alltså. Vi var allt lite oroliga att man skulle ha behövt se vol. 1, 2 och 3 innan, men inga problem!
Alla filmerna är fulla av intriger, t.ex två öringar som hade ihop det samtidigt som dom var otrogna mot sina respektive, som senare visade sig vara deras kusiner.
Efter en blöt kväll blev Öring2 aspackad, flöt med strömmen hem till kusin1 (kusin till Öring1) och skulle "sova". Say no more. Öring2 är nu gravid, Öring1 blev skitförbannad (who can blame him?) men inte pga den lilla otrohetsaffären mellan Öring2 och kusin1, utan Öring2 har nämligen varit runt och vänstrat med diverse läskiga laxar, vilket har gjort att hon kommit in på en hel del dåliga banor och börjat missbruka en hel del gravad maggot. I och med allting blir Öring1 självmordsbenägen och kastar sig upp på torra land.
Senare visar det sig att Öring1 har en tvillingbror, Öring3, som Öring2 träffar på en blind-date i vassen. Tydligen simmar Öring3 mot strömmen och är inte så jävla mainstreem som alla andra jävla öringar i den där jävla pölen. Bullshit. Öring3 lovar Öring2 att han ska finnas där för dom 10.000 ungarna som beräknas komma. Men nej, han sticker med kusin2 (kusin till Öring2) och Öring2 blir ensamstående 10.000-barnsmorsa som tvingas leva på bidrag.

Jag själv har sett den här, tänkte i början att "amen näe, inte ännu en film om en ensamstående Öring som står ensam med 10.000 ungar på halsen." men sen gav jag ändå filmen en chans och slutet är allt annat än förutsägbart.

Men åter till ämnet, firandet av våran favorits födelsedag! Vipkollektivet drar ner nu och firar med pompa och ståt!

Hoppas vi får springa nakna i vattenspridarna på Drottningholms gräsmattor för,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Sjung om studentens lyckliga dag...

Om tre veckor och 2 dagar tar majoriteten av oss här på vipkollektivet, och en hel del andra babyboom-90-ungdomar, studenten...

AAAHH! Jag hittar inte skor till balen! Vad är bäst, solarium eller spray-tan? Vad ska jag göra av mig själv i sommar? Hur ska jag kunna få jobb i lågkonjunkturens glansdagar? Vem är jag? Vad är meningen med livet? Finns tomten? OMG OMG PANIK!


... tänkte att jag skulle skriva några fina rader om att det inte är någon fara, att allt kommer att lösa sig och att du, just DU, är en underbar människa även om du inte har fixat en kavaljer till balen... än.

Men jag inser att jag sitter här och lurar  mig själv! Det finns ingen återväno, det finns ingen chans att göra om allt du ångrar! Världen kommer att gå under om jag inte hittar den perfekta mösspåtagningsklänningen! DET ÄR UTE MED OSS!!!

Det finns bara en vettig sak att göra. Jag får helt enkelt gå naken på balen. Enkelt, smidigt, din eventuella dejt slipper skaffa en matchande slips. Och det bästa av allt är förstås konsekvensen av att

Livet är underbart när underlivet är bart!

Detta kan väll ändå inte misslyckas.....?

/SW


Hej din förstklassiga facebooknörd!

kolla in vårt nya quiz - "hocken fan är du i vipkollektivet?" på facebook! se efter vem av oss du är mest lik!

Livet är underbart när underlivet är bart!
/m, TJL und s

Visste du att?

- vi just nu sitter på månen och dinglar med benen?
- s får en kick av sprutor?
- TJL har varit inne i BIGbrother-huset?!
- m gillar kroppsvätskor?

MARSVIN ÄR LÖMSKA! 

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL, m und s 

Dikt that kicks your ass!

Nu skall vi skriva en dikt
den är av största vikt
s är full som en apa
TLJ vill bara gapa
m har inget liv
ikväll saknas vår lif
F dricker vin
hon tror att hon är så jävla fin
vart fan är SW ikväll?
är hon kanske med kjell?
shell är en mack
där kan man köpa ett sexpack
sex öl kommer man långt med
vi borde göra detta till en fredagssed
alla glada läsare
ni är ena fräsare!
tack för att ni är med
vi ska förvandla era mödrar till ved!!

Slut. Monekylluftensballongergillarvi.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/
TJL, s und m

Pass opp din snopp!

PASS OPP DIN SNOPP!

Livet är underbart när underlivet är bart!
/m, s, TJL

Är du oxe din tjoxe?

Dagens horoskop:
OXEOXEOXEOXE

Idag kommer du att träffa ett mörkt marsvin som har hälsinigar från helvetet och vill få med dig på en resa till himlen. Men pass opp! Marsvin är opåitliga jäflar som biter dig i hälsenorna om nätterna. Och eftersom du är tidsoptimist bör du planera resan i förskjut. Du tycker att livet är underbart när du har kontroll men marsvinet leder dig gärna på villovägar. FY FAN.

Pass opp oxe, pass opp!


Livet är underbart när underlivet är bart!
/s, m und TJL

Lika som bär!

Här kommer en lite rolig lek jag snappade upp för ett tag sedan!

Ni vet Fredrik Reinfeldt? Dena dära politikern? Bra...ja, ni vet den där andra också - Mona Sahlin? Bra!
Titta på dem:

   

Nja, inte så lika i verkligheten va - men som bär!:


Livet är underbart när underlivet är bart!
/ sL

RSS 2.0