Gratz!

TJeniz kära läsare, vad gör ni en valborgsmässoafton som denna?

Jag vet iallafall vad en person gör! Calle-Gurra sitter nog just nu och klämmer på sina nyöppnade presenter. Vipkollektivet säger grattis grattis och är inte bittra över att vi inte blev bjudna på kalaset i år. igen. inte bittra alls. inte alls.Se så glad han är!

Kanske fick han enhamster

Hamstrar tycker att,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Dagens jingel!!

Vi ger er vår nyaste dänga: AVOKADO!!!!

Vipkollektivet ger er avokado
 

Lyssna och njut, och kom ihåg att:
Livet är underbart när underlivet är bart!

/m&SW

Det som tappas bort i snö verkar inte komma upp i tö

Kära läsare!

Påsklovet börjar lida mot sitt slut och själv har jag spenderat större delen av det i ett stycke stuga ute i ingenstans. Men missta er ej, nog händer det saker där också! Plötsligt en dag hade det visst skett ett inbrott i byns bua! DRAMAA! Men lugna nu ner er, förövarna hade inte kommit så långt på sina mopeder och skotrar, och dessutom hade dom gömt stöldgodset under en bro i ett lite större samhälle några mil bort. Ertappade blev dom och inlåsta i finkan med vatten och bröd. ungefär.

Mitt i allt detta har jag letat efter min plånbok som begravdes under snön i julas, men förgäves. Den innehåller 50 kr och det är just nu en rikedom för mig ska jag säga er, kära läsare! Det som göms i snö verkar komma upp till sommarn förhoppningsvis, är mitt nya ordspråk.

här är ett annat roligt ordspråk: Skåda inte en given häst i munnen

Eller såhär:
Hästar är ena rediga djur, dom tycker att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s


Dagens jutub

Tänkte bjussa på den här gamla godingen:De här snubbarna tycker nog att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Skyddad utan p-piller?

Jag gick som vanligt in på Aftonbladets hemsida för att läsa det senaste skvallret om Carola och Poodles-Kickens mystiska förhållande när jag stötte på den här nyheten:Tydligen så anser Herrn att genom att ge ut p-piller till flickor under 15 år hjälper man våldtäktsmännen. Väldigt logiskt, inte sant? För inte kan man våldta någon utan att de käkar p-piller, nej nej! Våldtäktsmän frågar vänligt innan ifall flickorna äter preventivmedel och gör de inte det så ursäktar de sig och går därifrån. Man kanske borde sluta äta p-piller då, så slipper man våldtäktsmännen.

För övrigt anser jag att Herrn gör en olämplig gest med fingrarna på bilden. Fast den är ju ganska lämplig - egentligen!

Livet är ändå underbart när underlivet är bart!
/sL

(och jag håller med Jennika - vad hände med uppdateringen, vipkollektivister!? Det gäller oss alla.)

gratis underhållning på buss 40

tänkte mest titta förbi en sväng och säga TACK till den som satt bakom mig på bussen idag och visslade HELA VÄGEN från gevåg till östersund. du förgyllde min dag!

Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Dagens scoop!

Nu har Expressen fått tag på en riktigt saftig nyhet! Se bara:Nu ska vi reda ut det här lite tycker jag! Herr Sögaard har alltså anlitat en butik att göra hans inbjudningskort till hans eget bröllop. Men det dög tydligen inte, så därför tog han sig tiden att växla 13 000 femtioöringar för att sedan hälla ut dom på butikens golv.... Okeeeeeej..... Vilka divalater Runis! Så där gör man inte!

Livet är ändå underbart när underlivet är bart!
/s

Inga from Sweden

   Våren är på väg, solen skiner, snön smälter, peppen växer. Jag har tjuvstartat helgen med att lyssna på en riktig partyklassiker; My name is Inga.

"My name is Inga, and I'm from SWEDEN. I can fall in love with youuuu.
If you meet me on Ibiza I can show you how to party toooo. Ohhwoowwooooh oohwoowwowoooh
"


Gör som Inga, lämna byxorna hemma eftersom
LIVET ÄR UNDERBART NÄR UNDERLIVET ÄR BART!
/TJL

RSS 2.0