Vad är nu detta?!

Kan det vara två flugor i en smäll, månne?

 

Med dessa i handen är det nog ingen tvekan om att,

Livet är underbart när underlivet är bart!

/m


Bu!

Kära kollektivist-älskare!

Jag kan nu avslöja att jag sitter ensam hos min pojkvän och är livrädd. LIVRÄDD. Japp.
Det är inte varje dag man får nöjet av att vakna utav att en kvinna skriker, av smärta alltså, i samma lägenhet när man är ensam i lägenheten. Nej fy jag låg länge under täcket och skakade innan jag var tvungen att gå på toa. Inga spöken in sight so far.

Annars är jag ganska fascinerad av spöken, men dom ska helst vara snälla.
Kanske skulle jag kunna fråga, "var klämmer skon fru spöke?" också berättar hon om att hennes spökaktier har gått åt helvete eller att någon tog den sista spökavokadon. Så det är därför hon skriker som hon gör.

Eller så blir jag bara rädd utav bara helvete och fru spöke vill helt enkelt skrämma skiten ur mig. Så jag sätter på Spotify och spelar musik så högt jag kan och kastar några getögon bakom axeln då och då, rädd att fru spöke ska stå och stirra på mig. HJÄLP!

Jag klarar inte av att söka på spöken på google, så jag lägger upp något lite trevligare.

fan vad mysigt.

Livet är underbart när underlivet är bart!

/s

If vipkollektivet were a beer

If vipkollektivet were a beer, it would probably be the best beer in the world.

Jag sitter och funderar på produkter som vi i vipkollektivet skulle kunna producera och sälja för att dela med oss av den varma kärlek och glädje vi hyser till varandra. Öl är ett alternativ. Trosskydd är ett annat. Vi kanske skulle kunna göra "livet är underbart när underlivet är bart"-tshirtar. Eller öppna en restaurant som serverar avokados i alla dess former, chips, korvändar och ger bort små idolbilder med Calle-Phille, Tony Irving, Thomas Järvheden, Svamp-Bob och Chris Martin. Vad fint det vore. Undrar om Linda Rosing skulle titta förbi.. Vackra tanke.
Kan inte ni läsare ge förslag på vad ni skulle vilja ha för vipkollektivet-produkter? Stickers till bilrutan, engångstatueringar för "de privata delarna", avokadoformade örhängen med våra autografer, en greatest hits-skiva fylld med våra vassaste inlägg på ljudbok samt de underbara låtarna som vi har spelat in; YOU NAME IT!
Ser framemot era önskemål.
Jag vill ge cred till sL också, för den fantastiska nya designen!
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Designs are a changing

Låt mig presentera VIPKOLLEKTIVETS NYA DESIGN!

Jomenvisst sörrni! Efter en ofantligt lång bloggtorka från min sida bestämde jag mig för att göra något drastiskt.

Vipkollektivet är ju känd för att skriva otroligt roliga inlägg som förgyller dagen, men utseendet på bloggen stämde inte överens med detta. Designen måste förnyas! Mina fingrar började ivrigt att skaka och jag använde mina extrema talanger inom paint för att få fram detta mästerverk.

SKÅDA VIPKOLLEKTIVETS NYA DESIGN! TILLBE DEN OM KVÄLLARNA!

Vi välkomnar också vår nya maskot, Mr Avokado Head!

Han välkomnar er också!

Det finns vissa saker att knepa och knåpa vidare på. Texten har blivit lite större, hehe, men det är ju bra för både dyslektiker och gamlingar! Till vår blogg är alla välkomna, rakade som orakade.

Nu känner jag verkligen att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/ sL

Ps. Ris och ros mottages gärna i kommentarsfältet! Ds.

Nattmat

Är det inte underbart med nattmat? När man är riktigt jävla hungrig på natten och gör en himmelsk macka eller sallad eller bara trycker i sig lite chips? Jo. Det är underbart. Jag har nyss gjort en fantastisk sallad med tomat, gurka, isbergssallad, fetaost, oliver, rödlök och örtagårdsdressing. MMMMMMM! MEN, det saknas en ingrediens. En grön, god, krämig och sjukt vacker grönsak. Just det, ni gissade rätt. AVOKADON. Nu sitter jag här med min sallad och känner mig otillfredställd. Men ack, vad är väl ett liv fyllt av avokados? Det är tråkigt och gräsligt och.. alldeles, alldeles underbart.

Godnatt kära läsare, dröm om att
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Åh, åh vad det är skönt att va naken!

Dessa killar är väldigt bra förebilder:livet är sååååå underbart när underlivet är bart!
/TJL

Kyrksöndag

Goddag kära herrskap och damskap, TJL is back in business.
Idag är det kyrkoval och jag uppmanar alla som är över 16 år och medlemmar i Svenska Kyrkan att gå och rösta. Tyvärr så fick inte vipkollektivet ställa upp i valet, eftersom kyrkan inte riktigt håller med om att vårt budskap om att livet är underbart när underlivet är bart är det bästa budskapet man kan sprida i samhället. Weird. Det är ju inte så att vi inte vet att det finns risker med att springa runt naken, nejnej. Som naken löper man större risk för att dra på sig svininfluensan, vilket inte är bra, och som naken finns risken att man kanske bjuder in till en del situationer som man inte riktigt vill hamna i. Så därför delar jag med mig av följande reklam:

Tänk på att vara tydliga med era nakna avsikter, sätt gränser, rösta inte på Sverigedemokraterna i kyrkovalet och kom framförallt ihåg att:
livet är underbart när underlivet är bart!
/ yours truly TJL

Statusuppdateringar 1.0

Ett av m och F's stora intressen är att följa alla intressanta statusuppdateringar på den sociala metropolen AnsiktsBoken. Här följer ett utdrag ur vår gedigna samling:

"beställt lite fräna dekaler :)"
 
"JÄVLAR va skönt med en ny växellådskudde!"

"Någon som har startkablar i östersund!!!!! Snabbt"

"HAR HITTAT EN BIL PÅ BLOCKET, MEN ÄGAREN HAR INTE LAGT UT TELEFONNUMMRET OCH SVARAR INTE PÅ MAIL, GAAH!"

"är nu ny duschad å redo för dagens äventyr =)"

"tror jag ska köpa BÅT istället för BIL om de inte slutar regna snart!!!"

"Nu blire å åka å handla gotta :D och kakorna flyger i luften! passa er!."

Fotnot: Av hänsyn till personerna i fråga har vi här tagit bort deras namn. Ni kan kalla dem allihop för Leif. Vi har alla en liten Leif inom oss.

Leffe vet att,
Livet är underbart när underlivet är bart!

XOXO
/m & F

Angående MTV Video Music Awards...

...SÅ SLÅR DET HÄR ALLT..dom tycker nog att,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m & F.

Dagens dilemma!


Vad gör man när en äldre (och då menar jag äldre) man kommer med erkännandet att han brukar följa varje rörelse man gör då han tycker att man är så vacker, berättar att han har bullar hemma och tycker att man borde komma över och hälsa på någon dag? GULP.

Jag påminner mig själv om att gubben är senil, tar det som en komplimang och ligger lågt med att jag tycker att

Livet är underbart när underlivet är bart!

/SW


Konsten att klämma en finne i 4 minuter och 38 sekunder

Här, kära läsare, har ni mums filibabba så att det räcker till ett helt hockeylag:Man tror liksom att det ska ta slut i vilken sekund som helst. MEN DET GÖR DET INTE. Det är en evighetsmaskin med kroppsvätska som bränsle. 


Med eller utan finnar,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

Vita lögner, svarta, blåa, rosa..

Hej hej, nu är vi tillbaka! Vet inte riktigt vad jag ska skylla den dåliga uppdateringen på.. Jag väljer... vinterkräksjukan! Har varit så rädd för att bli smittad så jag har legat under en sten sen sist.

Jag ska inte skriva mycket, men kom på en sak. Skulle man inte kunna ha en dag då man bara får ljuga? Alltså seriöst, inte ett enda sant ord på hela dagen. Sen får man heller inte reda ut lögnerna. Vilken förvirring det skulle skapa. Fan vad kul.

Nämnde jag att jag är arbetslös och det enda jag gör om dagarna är att vara fängslad vid mina egna tankar?

Jag tänker ganska mycket på att,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

RSS 2.0