Vipkollektivet

Ikväll har jag, TJL, blivit firad av mina fina vänner. Det är en känsla som inte går att överträffa! tre av kollektivets fem övriga medlemmar var där, s , m, och sL, och jag älskar er så mycket! Inte bara er tre, utan allihopa! Detta var en kväll då jag kände mig uppskattad och fin och älskad och jag kommer aldrig att glömma denna kväll. Tack för allt, alla som kom och även ni som inte kunde närvara. SPRID KÄRLEKEN, det krävs så lite för att man ska känna sig uppskattad. Tänk på det kära fans, tänk på det.
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Dagens ord!

Asså det fulaste ordet i det engelska språket måste ju vara cockpit. Smaka på det liksom. COCKPIT.

I cockpiten är nog,
Livet underbart när underlivet är bart!
/m

Dagens hyllning!

Idag vill jag hylla en offentlig person i Sverige som verkligen har växt i mina ögon under de senaste veckorna. Han har tagit upp det heta ämnet om Sverigedemokraterna och deras främlingsfientlighet i sina vidoebloggar, krossat delar av den skrämselpropaganda som SD använder sig av för att värva väljare, och ägt upp SD:s presschef Mattias Karlsson när han ifrågasatte uttalandena i videobloggarna. Killen jag pratar om är förstås komikern Soran Ismail.
Jag tycker att Soran är jättemodig som tar upp dessa ämnen till diskussion och jag tycker att han är en bra förebild för alla.
Här kan ni läsa Sorans blogg (som förövrigt är en väldigt trevlig blogg): http://soranismail.se/hem.aspx
Och här kan ni läsa SD:s Mattias Karlssons "svar-på-tal-brev" till Soran: http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2009/10/30/korrigering_av_soran_ismail

Och här är mannen för dagen i egen hög.

livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Ljuva 90-tal..

Helgen som kommer ska jag på fest med Beverly Hills 90210-tema. Ni vet, TV-serien som gick under 90-talet. Frågan är nu hur jag ska klä mig? Har kollat in lite bilder och ska kolla på serien i veckan för att få lite inspiration. Någon läsare som har något tips kanske? Själv kutade jag mest omkring i tights och Spice Girls-tröjor med s under 90-talets ljuva dagar.. Det skiljer väl sig iofs inte så mycket från vad jag gör numera heller.
I Beverly Hills var nog
Livet underbart när underlivet var bart!
/F

Angående mikrobloggningFölj oss på twitter!
På Twitter är
Livet underbart när underlivet är bart!
/F

Dagens slaktSay no more! Darin - Viva la vida


Livet är inte underbart när Darins underliv förstör Viva la vida

/s


RSS 2.0