bomdigibom

play with the bomdigidigi!

vi ber om ursäkt för skrivtorkan som råder i vipkollektivet just nu.

AHA! Snille fick jag nu! Jag går in på Aftonbladets hemsida och hittar någon såndär onödig och rolig artikel. waaaaaaait for it............
(vi visste att han hade ett finger med i spelet)

Det var allt för idag!
Tomtar må vara satans verk men
Livet är ändå underbart när underlivet är bart!
/s und m

Pizza!

För ett par månader sedan fick jag mejl från en pizzeria här i stan. Jag hade köpt pizza där och fanns nu med på deras mejllista. Jag kände mig genast tjock av någon anledning.. Iallafall! Följande mejl-konversation utspelade sig:

Sluta att svara på detta mail!!! Ring istället upp pizzerian. Vi andra som oxå finns med på denna lista får ju se varenda jävla mail.     /majsan 


Från: Mats [mailto:mats@*****.se]
Skickat: den 25 februari 2008 08:23
Till: utskick@reveljen.com
Ämne: Re: Pizzeria Reveljen

Ja om du ny flyttat behöver du väl ej skicka till mig som flyttat till stugun då.

Hej hej!!!
 
Ja har inte din mail adr på min lista men de har tydligen reveljens personal. Så de e dom du får be ta bort kontakten. Ja e inte intr av att få erbjudanden därifrån. Tack.

uräkta vem är du jag har inte dej på nån meillista

February 25, 2008 7:53 AM Subject: Re: Pizzeria Reveljen
Hej jag flyttade från Östersund för 2 år sedan. Var vänlig och ta bort mig från er mail lista.   Mvh Erik *******

Det som är lite roligt är hur bitter majsan låter. Om jag skulle vara henne skulle jag tagga ner några hekto. Jag kan riktigt se henne framför mig, lite småtjock, en katt med namnet Findus alternativt Snoddas i knät, och känner sig så jäkla frustrerad över hur många onödiga mejl hon får in i sin mailbox. NÄ NU! tänker hon! Sista gången hon äter på Reveljens Pizzeria!

Den lilla historian delade jag med mig. Kommer med något roligare nästa gång. Håll ut!

Visst är livet underbart när underlivet är bart?
/s


Juleglöggen

    Omröstning: Ska det vara ljus eller mörk glögg? Mandel eller russin? Alkohol eller alkoholfri?
Jag gillar mörk, alkoholfri med russin, but hey that's just me! Det alternativ som vinner skall serveras i avokadosar på självaste julgransplundringen som anordnas av kollektivet den varmaste dagen i februari. Se fram emot det kära fans!

Kom för bövelen ihåg att:
livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Förändring=förbättring

Tidigare i veckan gjorde jag en grym förändring i mitt liv - jag skaffade linser.Igår insåg jag för första gången på allvar vad jag gått miste om bakom mina brillor. Jag kan nu bl.a:
1. Slå mig själv i huvudet med diverse föremål som t.ex pinnar, bollar, vandringsstavar; utan att få någon som helst skada på min syn.
2. Ramla ur vilken båt jag vill, utan att mina glasögon hamnar på botten av lake michigan.
3. Spraya hårspray och slippa hålla vänsterarmen över ansiktet för att skydda glasen. Nu ser jag faktiskt var jag sprayar.
4. Ha på mig linser och glasögon samtidigt och försöka gå rakt.

Kära ni, glöm nu inte att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

What's up with frusna räcken/lykstolpar osv?

Ibland börjar jag fundera på saker.

När jag var cirkus 2 ½ år bodde jag i Öset första gången. Vi bodde då i lägenhet, och ute på gården så gick det en trappa ner till en lekplats. Vid den trappan fanns ett räcke.
En dag i en kall månad (januari/februari kanske) skulle jag och min pappa åka och hämta min storasyster som var på dagis/fritids och jag gick i förväg ut och väntade på pappa. Plötsligt ser jag det här räcket och vad tror ni att jag får för tanke i mitt lilla lilla huvud? JO! Varför inte slicka på det? Dumma unge. Så jag närmar mig detta räcke, böjer mig fram, sätter tungan på det och SCHLOPPPS så sitter jag fast. BRAAAA GJORT. Jag inser ju förstås vad jag har gjort, men tungan sitter där den sitter så att säga. Jag börjar skrika på pappa, men han är ju kvar i lägenheten. Till slut kommer han ner, och vad tänker han då? Ja, skit i varmt vatten, vi drar bort tungan istället. Det enda jag kommer ihåg sen var att det gjorde väldigt ont att suga på nappen. Detta är mitt första riktiga minne, som jag verkligen kommer ihåg.

Men min fråga är, vad är grejen med frusna räcken eller lyktstolpar? Varför känner man detta begär att slicka på dom? Det är ju knappast så att man skulle göra det när dom inte är frusna? Kan någon svara på det, tack?Här är jag som liten kotte
slicka slicka slicka på ett räcke
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

En gnutta ångest

..känner jag över den dåliga uppdateringen i bloggen. Men samtidigt så har iallafall inte jag någon som helst inspiration. Vad kan jag/vi göra för er kära läsare? Vad vill ni läsa i den här bloggen? Kan ni inte ge oss konstiga teman?

När jag hör ordet inspiration tänker jag på en kvinna i batiktunika. Hon gillar yoga, också lyssnar hon på Lugna Favoriter. Hon läser böcker som "Självkänsla nu!" och Dalai Lamas självbiografi. Varför jag associerar till detta har jag faktiskt ingen aning om.

MEN HJÄLP MIG VAD JAG INTE VET JAG VAD JAG SKA SKRIVA! Jag vill underhålla er. Lägger upp en rolig bild:Hoppas att ni inte blev äcklade.
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Freddes räv

    Jag tycker att vår stadsminister Fredrik Reinfeldt, alltid ser så lurig ut. Jag undrar om han har en räv bakom örat? Får man mata räven med granris? Vart sover räven om nätterna? Får man klappa Fredrik på flinten?


Dom är ganska söta ihop.
Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Finnenatt - en hyllning till vårt kära grannland Finland

Det blev varken roadtrip, namnbyte eller plastfolie för vår del denna helg. I stället sitter vi här i bastun och njuter av att slå varandra med björkris. Piskelipisk...
Men så tänkte vi "varför inte finna till det lite extra när vi ändå håller på?". Sagt och gjort, vi rotade genast fram favvofinnskivan aka Björn Skifs (om ni lyckats förtränga det så kan vi påminna er om att han ju faktiskt härstammar från den finska släkten Porkka) och rockade loss i saunan. Som grädde på moset, pricken över i:et eller maskerna i Lordi, styr vi nu kosan mot tv-apparaten för lite skön finsk film.

Så gör gör som oss! Ta på er maskerna, av med brallorna och ös på, för
Livet är ju underbart när underlivet är bart!HARD ROCK HALLELUJAH!

/SW&m

En hyllning till den fantastiska drycken te!

Vi i vipkollektivet är alla hyfsat insnöade på den underbara drycken te. Från Earl Grey till Brunkullans röda! Själv anser jag att denna dryck uppmärksammas alldeles för lite. Vet ni hur bra te är?

5 bra saker med te:

Det smakar ljuvligt (daaah)
• Det doftar ljuvligt
• Doftar du mindre ljuvligt kan du stoppa te i armhålorna eller andra ställen där du luktar mindre gott
• Är du beroende av droger men vill sluta kan du låtsas att det är hasch
• Blir du överfallen kan du vara beredd med lite te i fickan, stoppa det i ögonen på den jäveln

Förstår ni nu hur bra te är för mänskligheten? Jag tycker att vi härmed inför Internationella te-dagen imorgon, eftersom idag snart är slut. Men bra, vi säger så.(den här killen heter thé i efternamn. vilken man)

Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

När fantasin tryterHur fräscht är det här på en skala? Om ni inte vill få en weekend lika shitty som deras ansikten så har vi några piffiga förslag som kan peppa! Lyder som följer:

1. ROADTRIP! Packa picknickkorgen, hämta blandbanden och dra till närmsta vän med bil. Låt denne betala hela kalaset - skyll på mensvärk (alternativt lura i personen i fråga att han/hon under förra helgens festligheter söp upp hela ditt studiebidrag).
2. BUSA TILL DET! Våra favvo-bus: Hä glad plastfolie på toalettsitsen. Vira in din pappa i glad plastfolie. Hä glad plastfolie över ditt brevinkast så att posten inte kan komma in (haha, där fick du postis).
3. OA HELA NATTEN! Detta är vanligare än man kan tro...
4. BYT NAMN! Överraska dina vänner med att helt plötsligt inte längre svara på tilltal. Namnförslag för den opåhittige: 
    Princess Consuela Bananahamick
5. DEJTA! Tag modet till fånga och bjud över en stranger. Här kan inget gå fel! Så länge du inte bangar (eller langar) dvs. 

Lycka till med vad du än väljer, men kom ihåg att
Livet är underbart när underlivet är bart!
På återseende /SW och m
   

Kramkalas

Jag känner att det är mycket kärlek i luften idag. Därför ska jag uppmana er alla att ännu en gång haka på en trend som vipkollektivet hoppas sprider glädje hos de flesta. Jag talar nämligen om kramen. Vad har hänt med denna vänskapliga gest? Detta gosiga, mysiga, moshi-moshiga famntag som lämnar både mottagare och givare glada för en stund? Finns det inte tid längre? Är vi helt enkelt för lata? Älskar vi inte våra nära och kära lika mycket?

Därför uppmanar jag er: nästa gång ni ser en vän på stan, vinka inte bara, säg inte bara hej! Gå fram till personen och krama honom/henne. Sprid glädjen, älska mera!

Kan dem, kan ni!

Dem här killarna vet att
Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL

Vi har bara varandra

     Det är för mycket Jag i dagens samhälle. Vi behöver inse att vi är en familj. Allihopa tillsammans. Vi här i kollektivet delar allt, inte bara bloggen. Vi delar det enda badlakanet i duschen, de få mogna avokadosarna (avokadisarna, avokadoschen?) i grönsakslådan, svamp-bob i lasagnen, korvarnas ändar och till och med Calle-Philles uppmärksamhet. Varför gör vi det? Jo, för vi har insett att när allt kommer omkring så har vi bara varandra. Tänk på det nästa gång ni skriver "mitt liv är skit" eller beskyller nån annan med att  dens "liv luktar skit". Vi har alltid varandra. Så ta vara på det. Suger mitt liv så suger resten av kollektivmedlemmarnas liv, ungefär som kategorin "Allmänt".


vipkollektivet är en Vi-blogg.

(Avokado-i-plural-frågan måste snarast röstas om i ett ö-råd!)
Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Vad gör man i en sådan här situation?

Föreställ er:

Du står i duschen, livet är underbart såklart, eftersom underlivet är bart.. Du börjar bli klar och upptäcker till förskräckelse att det inte finns några stora handdukar i badrummet! Det enda som kan likna en handduk är en på 70x40 cm, vilket inte är fy skam men inte täcker det dom allra ljuvligaste delarna inte! WHAT TO DO?
Sedan, som osten på pizzan, kommer du på att i ditt rum, som vätter ut mot gatan, har du inte dragit ner persiennerna.

Så kära läsare! Nu är det dags för omröstning! Vad hade ni gjort? Ni får följande alternativ att välja på:

A. Du kletar på ett lager balsam på det allra härligaste och använder händerna till att täcka resten.

B. Du hittar ögonskugga i badrumsskåpet, gör en vacker kroppsmålning och stoltserar sedan nöjt runt i huset.

C. Du tar den lilla handduken, virar den runt huvudet och hoppas på att ingen ska fatta att det är du.

Nu är det bara att börja rösta! Det alternativet som får flest röster ska vi i kollektivet demonstrera.

Föööööör...

..är ändå inte livet underbart när underlivet är bart?
/s

P.S Jag ljög om det där sista. Demonstrationen alltså. D.S

Tråkig söndagskväll?

Misströsta inte! Underhållningen finner du på sidan 36 i gårdagens ÖP - Möt kärleken i vinter.

"Är en övikskille som söker dig mogna kvinna 40+ som bl.a gillar att klä sig utmanande och gillar högklackade skor"

"Är en glad kille som gillar bl.a mysiga hemmakvällar och bio och jag söker en milf/mogen kvinna för sköna stunder"

Hmm.

Med dom här snubbarna är nog inte
Livet är underbart när underlivet är bart!
/m

dagens fråga:

who put spongebob in the lasagne?där tycker jag att vi har något att fundera över!

men glöm för all del ändå inte att
livet är underbaaaart när underlivet är bart!

/SW

Lutfisk

    Goddag ungdomar.
Personer som är bjudna på min studentskiva:
* Johan Glans
* Barack Obama
* Lars Vegas Trio
* Calle-Phille (som jag satt två rader bakom på Coldplay!!!!!)
* CHRIS MARTIN
* Hunden Lassies barnbarn
* Ola Salo
* Namnsdagsbarnet den 5e juni; Bo
* Alexander kyckling
* & slutligen Carles Puyol
Ni som inte är med på listan ska inte hänga läpp för det, jag kommer att berätta allt på bloggen om hur roligt det var och lika snygga presenter jag fick. ALLES GUT!

Visste ni förresten att delfiner bara sover med ena hjärnhalvan i taget, för annars glömmer de bort att andas och dunknar.. Värt att tänka på tycker jag!
Men jag tror att jag tar det vegetariska alternativet, det utan russin alltså. HANDEN I GRÖTEN, LUTFISK!
Livet ÄR underbart när underlivet är bart!
/TJL

Skäl till att läsa DN istället för Aftonbladet

En av de hetaste nyheterna på aftonbladet.se:1. Glamourmodellen Angelicas glittriga liv
2. Angela visar sina tatueringar
3. Backpackern Martin simmar med hajar

Glamourmodellen, Angela som visar sig halvnaken och backpackern "Jag-räcker-ut-tungan-och-ser-jättecool-ut"-Martin som gör något livsfarligt. Någon mer än jag som är chockad över att de här är de populäraste videobloggarna just nu? Någon mer än jag som är chockad över att det här är en av nyheterna på aftonbladet? Det enda som kan toppa listan är "Prästen Sverker fiser under gudstjänsten". Där har vi en videoblogg som jag skulle vilja se!

I faderns, sonens och den helige andens namn,
Livet är underbart när underlivet är bart!


/sL

Dagens tips

Hej kära läsare! Här kommer dagens tips av ingen mindre än moi.

Om ni har en jobbig svenskauppgift som ni måste göra klar innan ni ska ut en fredagskväll (låt oss ponera att det är en uppgift om att jämföra Voltaires satiriska skrivsätt med upplysningsidéerna), drick då massa glas vin innan ni gör den, allt blir så mycket roligare då!

(Förlåt German och Karlsson ifall betyget inte blir så högt, jag tar på mig skulden!)Voltaire var själv en partyperson!Jag undrar bara hur han reagerade när han vaknade upp med ordet "fuck" skrivet med vattenfast tuschpenna i pannan?

Livet är underbart när underlivet är bart!

/sL

(ps. Kära kollektivister! Kom ihåg att INTE publicera inläggen i Allmänt, för Allmänt suger! ds.)

Gurra

    Vi måste gratta dagens namnsdagsbarn. GRATTIS GURRA (Gustav) & ADDO (Adolf)! Och grattis sL som har båda dessa namn som mellannamn. Jag erkänner att jag är avundsjuk.


Gustav II Adolf. Ganska het för att va död.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

vild och vacker!

he-he-he-he-hej!
är ni inte sugna på calle-phille så har vi den rätta mannen för er!
en het hunk härstammande från den finska släkten porkka - mannen du vill ha i mörkret med dig when you're working in the coalmine (going down, down, down). mannen som kan bygga oss en båt. mannen som anlitade michelangelo för att göra rättvisa åt din profil. mannen som är så härlig, härlig, men ack så farlig, farlig. och om det någonsin blir värre framåt natten så finns han där för att krama dig.

BJÖRN jävlaSKIFSjäveln!!!!! we love you 4evvahhh <3med honom är
livet underbart när underlivet är bart!

/SW och m

Prinskorven ute på marknadenVad är det mitt öga skådar? Är Calle-phille singel? Efter åtta år(shit majbritt) med Emma så är det tydligen slut. Kanske inte är så konstigt, med tanke på hans ögonbryn. Men det är då jag kommer in i bilden, för jag ska bli ihop med Carl Philip med den enda anledningen att att få noppa hans ögonbryn. Och efter det hade hela hans familj hyllat mig! De hade krävt att människor bugar när jag går runt på stan!  De hade tvingat riksdagen att instifta en lag om att utesluta alla gröna och (allt för) brända chips i svenska chipspåsar till min ära. En kurva skulle ha döpts efter mina kurvor!

Men tydligen är det inte "officiellt bekräftat" än, så hoppas inte på för mycket. Men jag lovar er, kommer han hit till Östersund så ska jag lätt flörta med honom! Mraaow!


Men ser han inte ut att vara världens största toffel?

Livet är underbart när underlivet är bart!

/sL

Pacemaker

    Det hände en rolig sak hos tandläkaren idag.
Tandläkaren ställde dom där frågorna som dom alltid gör; "tar du några mediciner? dricker du kaffe? röker du? är du gravid?" osv. Sedan frågade hon något väldigt oväntat......
T: Jaha, vad är det för något du har opererat in då?
Jag: Öhhh, vadå?
T: Det står här att du har en pacemaker..
Jag: Eh, jahaa. Neee, det har jag inte..
T: Nej, jag tyckte att det var konstigt.
Hehehehhehehhehehhehe.

Livet är underbart när underlivet är bart!
/TJL

Snabb uppdatering!

Som ni ser i menyn så finns det nu kategorier att välja emellan! Tack för tipset säger vi till E!

Kära läsare, varje kollektivist har en varsin kategori. I den kategorin ligger alla inlägg som den kollektivisten har skrivit. I kategorin "vi har bara varandra" ligger inlägg som vi har skrivit tillsammans.

Kära kollektivister! Nu när ni ska publicera inlägg så får ni minsann fylla i er egen kategori, annars hamnar inläggen i Allmänt och Allmänt suger.

Hej på er alla läsare och kollektivister, nu ska jag plugga historia, antiken närmare bestämt. Det är lika intressant som det låter! Ska jag bli historielärare ska alla barnen få titta på Antikrundan, det är något det!

hejpa igen

/sTekniken går framåt

Igårkväll fick kände jag verkligen att tekniken håller på att ta över. Följande utspelar sig:

Jag befinner mig hemma, likaså min lillasyster. När jag har gått och lagt mig får jag ett sms från min lillasyster, ett svar på en fråga jag ställt två dagar tidigare.

jag: svarar du nu? pucko
lillasyster: Käfteo jag är ingen mobilnerd
jag: Märker det. Ändå smsar du med mig även fast vi befinner oss typ 10 meter från varandra. Godnatt!
lillasyster: det är väl det ni mobilnerds gör?
jag: käften
lillasyster: godnatt

Har det gått för långt när ens lillasyster inte ens orkar ta diskussionen face to face? Var det bättre förr i tiden?
Det finns ju både fördelar och nackdelar med telefoner och framförallt sms.

Sms man inte vill få:

"hej, bara så du vet har du klamydia, hej då"

"hej du! nu äre såhäratteeee.... du är ful, jag gör slut. hej märe!"

"HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ JAG ÄR PÅ KROGEN OCH JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DIG ÄVEN FAST VI TRÄFFATS EN GÅNG MEN JAG KÄNDE VERKLIGEN GNISTAN MELLAN OSS OCH JAG TROR VERKLIGEN ATT DET KAN BLI NÅGOT HÖR AV DIG"

"Du kör en moped klass 1 och får inte skjutsa folk - mvh polisen" (HÄNT I VERKLIGA LIVET! SERRI!)

Något som sms dock gör så mycket lättare är ju defintift att flörta. Minns ni inte hur nervös man var som 10-åring och vara tvungen att ringa HEM till snyggaste killen i klassen och fråga chans på honom?
Nej men sms förenklar faktiskt väldigt mycket. Dock borde nästa "grej" vara att sätta alkolås på dom. Och då talar jag inte för min egen skull, men väljer att inte nämna några namn. Kollektivister och andra vänner kan få känna sig träffade.

Nu har jag skrivit för mycket tråkigt. Lovar att vara roligare nästa gång. Har ett riktigt scoop på gång!

Glöm inte,
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s

Ö-råd!

Vi har nu ingått i en pakt mot SW som helt enkelt går på fel skola. Här sitter vi allihopa tillsammans också är hon inte här! Pajas! Jag önskar jag var med i pajen. Citat: TJL
Men! Det slog oss just likt en blixt från bar himmel, att vi alla är pajasar. TJL är från fel stadsdel, m går i fel klass, sL har för stora läppar och s har alldeles för sexig byst. Vi är alla olika men älskar varandra lika mycket för det! SPREAD THE LOVE DUDES!

På den första och enda lappen läser vi... (konstpaus)
m!
du har vunnit en middag hos TJL! Grattis. Mogna avokadosar garanteras.

Se fram emot nästa Ö-råd, där vi ska rösta om hur man säger avokado i plural. Avokados? Avokadisar? Avokadoer? Avokadosch? Avokadisch?

GLÖM ALDRIG!
Livet är underbart när underlivet är bart!
/s, m, TJL och sL

harald

Eine kleine mirakel

Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna dag - ALLA avokadosar var mogna på hemköp.

avo

Är livet awesome ellervad?
Och glöm nu inte att
Livet är uderbart när underlivet är bart!
/m


"Våga vägra listor"

   Hej bloggen, samt våra fellow bloggare och fans!
Att skriva ett blogginlägg över msn tyckte vi lät intressant, så låt oss testa det!
Sitter ni kanske som vi, och undviker det där sista-minuten-plugget inför skolan imorgon? Ni kanske tänker dygna och dricka 5 koppar kaffe 1 minut innan bussen går? Vi undviker skickligt skolarbetena, men det där med att dygna är att ta allt ett steg för långt, tycker vi. Te is the shit, kvällar som dessa. Till det får man gärna piffa upp det tråkiga, kalla vintervädret med mysmusik<3
  Dagens lista:
Dagens låt: The Luckiest. http://www.youtube.com/watch?v=_cwlL9tZo30
Dagens vätska: Te
Dagens ickegöra: Plugg
Dagens djur: Dammråtta (TJL)
Dagens frukost: Chips (sL)
Dagens nej!: Regn
Dagens spel 1: Patiensduellen på MSN, ftw
Dagens spel 2: Hjärter
Dagens program: Parlamentet
Dagens gladaste surpris: Inga ben i middagslaxen! (sL)
Dagens ja!: Bra hårdag! (TJL)
Dagens avslut: Livet är underbart när underlivet är bart!
/sL & TJL

RSS 2.0